Frankrijk Centraal Frankrijk Souillac

Souillac Golf & Country Resort

+

Op de grens van de Lot, Corrèze en Dordogne biedt de Souillac Golf & Country Club een uitstekende basis om deze mooie historische regio van Frankrijk te ontdekken.

Op dit bosrijke en rustige vakantiepark met een uitdagende18 holes golfbaan, twee tennisbanen, 9 zwembaden en een restaurant met bar en terras kunt u een 4 sterren vakantievilla huren. 
Onze ruime, comfortabele en vrijstaande vakantiehuizen zijn de beste uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie, weg van de massa’s.

Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijke Franse vakantie met familie, vrienden, of gewoon lekker met z’n tweeën…

Wilt u golfen op de uitdagende en heuvelachtige golfbaan, dan kunt u vooraf voordelig uw greenfees reserveren vanaf € 34,- per ronde ( min. 4 keer) in het laagseizoen en hoogseizoen vanaf € 45,- per ronde ( min. 4 keer)

Ook kunt u spelen op andere golfbanen in de omgevingen op aanvraag.


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

3 kamervilla is niet meer beschikbaar voor de gekozen reisduur, vertrekperiode of reisgezelschap.

Kies hierboven een andere datum of een ander kamertype


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel