Nederland Limburg Venray

Golfweekend Hotel Asteria

Het meest bijzondere golfweekend van 2023 

U speelt 2 dagen, 2 verschillende golfwedstrijden op golfbaan Bleijenbeek en verblijft in het comfortabele Hotel Asteria ( op 20 minuten).

De wedstrijden waaraan u meedoet zijn heel bijzonder!
Op zaterdag 15 juli speelt u om de Nederlands Golfmuseum Golfcup en
op zondag 16 juli speelt u om de Nederlandse Golfkrant Golfcup!

Het zijn qualifying wedstrijden voor HCP 0 - 36 en met een minimum leeftijd van 18 jaar.

Programma:

U wordt op zaterdag 15 juli om 10.00 uur verwacht voor de inschrijving en het in ontvangst nemen van de Goodies, waarna u verwend wordt met koffie/thee en Limburgse vlaai.
Vervolgens kunt u gebruik maken van de drivingrange en de oefenfaciliteiten alvorens u met uw flight om 10.45 uur de baan in gaat.
Wij spelen deze dag een shotgun wedstrijd.

Tussen 16.00-17.00 uur worden alle flights weer verwacht in het clubhuis voor een klein hapje.  De consumpties zijn voor eigen rekening!

De dag is nog niet voorbij, want u staat nog een fantastisch BBQ buffet te wachten en uiteraard de prijsuitreiking!

De prijzentafel mag er zeker wezen!
De hoofdprijs is de uitnodiging naar de Finale week van de Aphrodite Be Live Golfcup naar Mallorca van 2-9 november 2023!

Na de prijsuitreiking is er tijd om na te praten op het terras van de golfbaan, of u rijdt in 15-20 minuten naar uw Hotel Asteria.
Hier heeft u een keurige kamer voor een welverdiende nachtrust.
In het hotel kunt u in de bar nog nagenieten van de dag en alvast uitkijken naar de dag van morgen.

Zondag 16 juli
Na een heerlijk ontbijt, checkt u uit en rijdt weer naar golfbaan Bleijenbeek.

Op deze dag gaat u deelnamen aan de alweer 11de editie van de populaire Nederlands Golfkrant Golfcup 2023.

Programma:

U wordt op zondag 16 juli om 10.00 uur verwacht voor de inschrijving en het in ontvangst nemen van een lunchpakket.
Vervolgens kunt u gebruik maken van de drivingrange en de oefenfaciliteiten alvorens u met uw flight om 10.45 uur de baan in gaat.
Wij spelen deze dag een shotgun wedstrijd.

Tussen 16.00-17.00 uur worden alle flights weer verwacht in het clubhuis voor een klein hapje.  De consumpties zijn voor eigen rekening!

De dag is nog niet voorbij, want u staat nog een fantastisch BBQ buffet te wachten en uiteraard de prijsuitreiking!

De prijzentafel mag er zeker wezen!
De hoofdprijs is de uitnodiging naar de Finale week van de Aphrodite Be Live Golfcup naar Mallorca van 2-9 november 2023!
 
Dit geheel verzorgde golfweekend kost voor niet leden € 299,-* per persoon en leden van Golfclub Bleijenbeek en Welderen betalen € 189,- per persoon.

* deze prijs is per persoon in een 2-persoonskamer. Een 2-persoonskamer voor je alleen kan ook voor € 335,-. ( clubleden € 225,-)
Exclusief de reserveringskosten van € 25,- per kamer.


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

2 persoonskamer is niet meer beschikbaar voor de gekozen reisduur, vertrekperiode of reisgezelschap.

Kies hierboven een andere datum of een ander kamertype


Nederlands Golfmuseum

Nederlands Golfmuseum

De kiem voor het Nederlands Golfmuseum is gelegd in december 2015. Aanleiding was een speech van Gerard Jol, architect van de golfbaan op Landgoed Bleijenbeek, en een symposium over golfhistorie met Professor Heiner Gillmeister en Robin Bargmann. Het voerde John Ott, vriend van de familie Vink, naar Pieter van Afferden, humanist en docent Grieks en Latijn uit begin 16de eeuw. Die schreef in 1545 het lesboekje Tyrocineum linguae Latinae (Latijn voor nieuwlingen) en nam daarin een hoofdstuk op over balspelen waarin golfregels staan beschreven, die verrassend overeenkomen met onze huidige basisregels.

Een Nederlands golfmuseum was er nog niet, maar moest en zou er komen en Afferden leek een logische plek. John’s hang naar geschiedenis en zijn gesprekken met vader en zoon Vink van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek waren een vruchtbare bodem voor ‘zijn’ museumidee.

Nadat Ferd Vrijmoed spontaan was ingegaan op zijn wervend enthousiasme kwam van het een natuurlijk het ander en “voor je het in de gaten hebt zit je met een stel enthousiaste mensen een museum in elkaar te zetten”.


De Nederlandse Golfkrant

De Nederlandse Golfkrant

De Nederlandse Golfkrant heeft in 2009 het eerste levenslicht gezien en is een golf en lifestyle krant die qua oplage de grootste en best gelezen gratis krant is in Nederland. Iedere maand lezen ongeveer 100.000 mensen onze krant.

De Nederlandse Golfkrant richt zich qua informatie geheel op het golfpubliek. De informatie in onze krant heeft betrekking op Golf en Lifestyle zoals bijvoorbeeld golfequipement, reizen, kleding, golf- en hotelarrangementen, Wellness,  persoonlijke verzorging en 50 plusinformatie.

Na enkele jaren iedere maand een editie te hebben uitgebracht is er in 2013 een golftoernooi ontstaan.
Uiteraard met een bekende naam; De Nederlandse Golfkrant Cup. 

De eerste edities waren op Habichtswald in het mooie Tecklenburg, Duitsland. 
Na enkele jaren daar te hebben gespeeld verhuisde De Nederlandse Golfkrant Cup naar Golfbaan De Lage Mors in Delden. Een knusse en gezellige locatie met een goed familiehotel.
Hier hebben we 7 edities georganiseerd. 

Daar we door omstandigheden niet genoeg kamers konden krijgen verhuisden we naar Golfbaan De Compagnie in Veendam voor de 10jarig jubileumeditie.
Bedoeling was om na deze jubileumeditie te stoppen met het golftoernooi. Maar een telefoongesprek met John Ott van het Golfmuseum bracht een nieuw idee op een gezamenlijk golfweekend met 2 golfwedstrijden; 

De Nederlandse Golfkrant Cup en Het Golfmuseum golftoernooi.

Op zondag 16 juli is dan ook de 11e editie van De Nederlandse Golfkrant Cup.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel