Nederland Limburg Afferden

De Nederlandse Golfkrant Golfcup 2023

Op zondag 16 juli kunt u deelnamen aan de alweer 11de editie van de populaire Nederlands Golfkrant Golfcup 2023.

De wedstrijd wordt gespeeld op golfbaan Bleijenbeek, waar ook het Golfmuseum gevestigd is. Dus naast de wedstrijd kunt u ook het Golfmuseum bezoeken.

Het is een qualifying stableford wedstrijd voor HCP 0 - 36 en met een minimum leeftijd van 18 jaar.

Aanmelden voor deze bijzondere golfdag kan via deze pagina ( klik op groen bedrag 125,-) , of stuur een mail met je gegevens naar info@choicetravel.nl


Programma:

U wordt op zondag 16 juli om 10.00 uur verwacht voor de inschrijving en het in ontvangst nemen van de Goodies, waarna u verwend wordt met koffie/thee en Limburgse vlaai.
Vervolgens kunt u gebruik maken van de drivingrange en de oefenfaciliteiten alvorens u met uw flight om 10.45 uur de baan in gaat.
Wij spelen deze dag een shotgun wedstrijd.

Tussen 16.00-17.00 uur worden alle flights weer verwacht in het clubhuis voor een klein hapje.  De consumpties zijn voor eigen rekening!

De dag is nog niet voorbij, want u staat nog een fantastisch BBQ buffet te wachten en uiteraard de prijsuitreiking!

De prijzentafel mag er zeker wezen!
De hoofdprijs is de uitnodiging naar de Finale week van de Aphrodite Be Live Golfcup naar Mallorca eind oktober 2023!
 
Deze geheel verzorgde golfdag van het Nederlands Golfmuseum kost voor niet leden € 125,- en leden van Golfclubs Bleijenbeek en Welderen betalen € 70,- 


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

Prijzen en beschikbaarheid

De genoemde prijzen zijn (gemiddeld) per persoon en op basis van Volgens programma,.
ReisduurKamerma
10/07
di
11/07
wo
12/07
do
13/07
vr
14/07
za
15/07
zo
16/07
2 dagen / 1 nacht
Eigen vervoer
Kamer op indeling125,00


De Nederlandse Golfkrant heeft in 2009 het eerste levenslicht gezien en is een golf en lifestyle krant die qua oplage de grootste en best gelezen gratis krant is in Nederland. Iedere maand lezen ongeveer 100.000 mensen onze krant.

De Nederlandse Golfkrant richt zich qua informatie geheel op het golfpubliek. De informatie in onze krant heeft betrekking op Golf en Lifestyle zoals bijvoorbeeld golfequipement, reizen, kleding, golf- en hotelarrangementen, Wellness,  persoonlijke verzorging en 50 plusinformatie.

Na enkele jaren iedere maand een editie te hebben uitgebracht is er in 2013 een golftoernooi ontstaan.
Uiteraard met een bekende naam; De Nederlandse Golfkrant Cup. 

De eerste edities waren op Habichtswald in het mooie Tecklenburg, Duitsland. 
Na enkele jaren daar te hebben gespeeld verhuisde De Nederlandse Golfkrant Cup naar Golfbaan De Lage Mors in Delden. Een knusse en gezellige locatie met een goed familiehotel.
Hier hebben we 7 edities georganiseerd. 

Daar we door omstandigheden niet genoeg kamers konden krijgen verhuisden we naar Golfbaan De Compagnie in Veendam voor de 10jarig jubileumeditie.
Bedoeling was om na deze jubileumeditie te stoppen met het golftoernooi. Maar een telefoongesprek met John Ott van het Golfmuseum bracht een nieuw idee op een gezamenlijk golfweekend met 2 golfwedstrijden; 

De Nederlandse Golfkrant Cup en Het Golfmuseum golftoernooi.

Op zondag 16 juli is dan ook de 11e editie van De Nederlandse Golfkrant Cup.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel