Nederland Drenthe Veendam

Open Veendam Weekend 2021

+

Het Open Veendam Golfweekend is een extra Open wedstrijd op de wedstrijdkalender van de Aphrodite Cup.
Het weekend spelen wij op de uitdagende golfbaan van De Compagnie, Veendam op ca. 2 uur rijden van Amsterdam of Utrecht.


Op zaterdagmiddag 18 september komen wij allen te samen op de prachtige baan van De Compagnie. Alle deelnemers melden zich bij de organisatie in het startershuisje vóór Tee 1 waarna wij de 18-holes gaan voorspelen.

Na afloop gaan wij 6 minuten verder op naar ons gezellige Brouwhotel Parkzicht voor overnachting en diner.

Op zondagochtend, na het ontbijtbuffet nemen wij het lunchpakket in ontvangst en melden wij ons bij de wedstrijdtafel in het startershuisje op de golfbaan De Compagnie.

Na afloop van de wedstrijd is het gezellig samen zijn in het restaurant van de golfclub en is de prijsuitreiking voorafgaand aan de dagschotel, een aangeklede gegrilde varkenshaas saté met toebehoren.


Deze dag maakt u kans op de mooie prijzen waaronder de hoofdprijs, deelname aan de 8-daagse finalereis naar Marrakesh in 2021.

Voorwaarden: min. leeftijd is 18 jaar en alle spelers die aanspraak willen maken op de Finalereis dienen te beschikken over een actieve handicap van 0-36.

Het hele weekend komt op € 199,- per persoon in een 2-persoonskamer.
Liever een kamer alleen? Dat kan ook voor € 234,-

Inclusief:
1x overnachting in het Brouwhotel Parkzicht
2x Greenfee op GC De Compagnie.
1x 3-gangen Diner in het hotel
1x dagschotel op zondag in het restaurant van de club
1x Ontbijtbuffet
1x lunchpakket
Welkomstdrankje in het hotel op zaterdag
Inschrijfgeld voor de voorronde om de Aphrodite Cup op zondag
Prijzentafel

Exclusief:
Reserveringskosten van € 25,- per kamer
Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

Prijzen en beschikbaarheid

De genoemde prijzen zijn (gemiddeld) per persoon en op basis van Halfpension,.
ReisduurKamerma
13/09
di
14/09
wo
15/09
do
16/09
vr
17/09
za
18/09
zo
19/09
2 dagen / 1 nacht
Eigen vervoer
2 persoonskamer199,00


Ligging

LiggingHet hotel ligt in het gezellige centrum van de Drentse stad Veendam.
In de omgeving van het hotel kunt u parkeren en zijn er volop winkels, restaurants en bars.


Vanuit Amsterdam of Utrecht is het een bijna 2 uur rijden.

De golfbaan De Compagnie ligt op 6 minuten rijden van het hotel.


Faciliteiten

Faciliteiten

In het restaurant kunt u genieten van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt à la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam.

Voor onze groep hebben wij een priam 3-gangen menu op de zaterdagavond.
Zondagmiddag hebben wij na de prijsuitreiking de dagschotel van gegrilde varkenshaas saté met bijbehoren. 

Om een gezellige avond te beginnen kunt u van een aperitief genieten in ons café, brouwerij of in de Bogdike-lounge. Daarna heerlijk dineren in onze brouwerij met uitzicht op 't Plein. Na het dessert kun u weer heerlijk uitbuiken met een digestief in de Bogdike-lounge.


Golfbaan De Compagnie

Golfbaan De Compagnie

De baan van golfclub De Compagnie is zonder meer uitdagend te noemen. Op een ruimte van 90 hectare is deze baan in twee gedeelten aangelegd.
Voor alle 18 holes geldt zonder meer dat het steeds weer opnieuw een interessante baan is, zowel in de zomer als in andere jaargetijden.
Kenmerkend voor de baan zijn de vele waterpartijen die op strategische plaatsen zijn aangelegd. Zowel de eerste negen holes als de tweede negen holes zijn ontworpen door golfarchitect Gerard Jol.
De baan is vrijwel altijd bespeelbaar en fraai groen door de uitstekende technische voorzieningen zoals drainage en een beregeningsinstallatie door de gehele baan.


Laatste Corona regels

Laatste Corona regels

Ik wil iedereen hierbij informeren, na de verscherpte maatregelen door de overheid in verband met de opleving van het Corona virus, over de aanpassingen van het Open Aphrodite weekend van 10 en 11 oktober.

 

De insteek is het om, met de verscherpte maatregelen, toch een geweldig golfweekend aan te bieden waarbij naast de sportiviteit ook de gezelligheid voorop moeten staan.

 

In nauw overleg met de betrokken leveranciers komen wij met de volgende maatregelen:

 

  1. De golfbaan De Compagnie.

Wij krijgen de volledige medewerking van de baan om de 2 dagen tot een succes te maken. Zo kunnen wij wel gebruik maken van de Pro Shop, kleedkamers en toiletten. Toegang tot het restaurant is er (nog) wel, maar niet voor ons als groep. Hierdoor komt de koffie en iets lekkers helaas te vervallen.

Tokens voor de drivingrange kun je wel kopen in de Shop en je kunt gebruik maken van de oefenfaciliteiten.

De greenfee labels en scorekaarten zal ik uitdelen bij het startershuisje ( vlak voor tee 1) Iedereen is verplicht hier langs te gaan voordat men naar de afslagplaats loopt.

Wees 10 minuten voor je starttijd bij het startershuisje, niet later en ook niet vroeger.

 

Zaterdag is het voorspelen op de baan. Na afloop van je spel is er geen bijeenkomst op de baan, maar vertrekt iedereen naar het hotel.

 

  1. Het Brouwhotel Parkzicht in Veendam

Voor het diner hebben wij nog een welkomstdrankje, aangeboden door Choice Travel ipv de koffie in de middag!

Vervolgens hebben wij een eigen ruimte waar wij het diner zullen genieten.  Onze groep heeft minder dan 30 personen en zitten er max. 4 personen aan een tafel. Wil je liever alleen of met 2 personen aan een tafel zitten is dit ook mogelijk.

De consumpties zijn voor eigen kosten. Om 22.00 uur gaat de bar dicht. Dus een lange nachtrust is gegarandeerd!

 

Op zondagochtend hebben wij het ontbijt en krijgen wij een lunchpakketje ( 4 sneetjes brood, flesje water en banaan)  mee voor in de baan.

Je dient voor vertrek uit te checken ( behalve de deelnemers die nog een extra nacht hebben geboekt)

Maar, wij komen na de wedstrijd weer terug in het hotel voor de afsluitende maaltijd en wij mogen enkele kamers behouden. Hier kun je evt je bagage laten staan en na de wedstrijd kun je nog even douchen en omkleden! Welke kamers dit worden horen wij ter plaatse.

 

Op zondagmiddag, na de wedstrijd, gaat iedere flight direct terug naar het hotel. Zodra de laatste flight binnen is krijgen wij de prijsuitreiking en weten wij wie in 2021 meegaat als Finalist naar Marrakesh voor een hele week! Helaas is het niet mogelijk om een Neary of Longest drive te hebben voor deze wedstrijd.

De afscheidsmaaltijd is een heerlijke Saté van gegrilde varkenshaas met satésaus, kroepoek, groente en aardappelvarianten. Deelnemers met een dieet , allergie of vegetarisch dienen dit zsm bij mij op te geven!

 

  1. De golfbaan

De 18-holes golfbaan van De Compagnie staat bekend als een uitdagende en lastige baan. De eerste 9 holes speel je veelal tussen de bomen en wat waterpartijen. De tweede 9-holes zijn meer open waarbij de wind een belangrijke rol speelt, evenals de vele water hindernissen.

Wij spelen in flights van 3 waar mogelijk. Met de flightindeling hou ik heel erg rekening dat partners in een flight komen direct voor of na hun partner.

Ben niet te vroeg op de baan, tenzij je wilt oefenen, maar zorg wel dat je 10 minuten voor je starttijd aanwezig bent bij het startershut voor Tee 1.

De Handicart mag gedeeld worden, met of zonder mondkapje!  Wil je liever een handicart alleen hebben, dan wil ik dat graag zsm weten, zodat ik hiermee met de flightindeling rekening kan houden.

 

  1. Restaurant op golfbaan De Compagnie

In goed overleg is nu besloten dat er geen groepen worden geaccepteerd in het restaurant van De Compagnie. Dat is natuurlijk jammer, maar wij respecteren de uitspraak van de restaurant manager.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel