Portugal Algarve Lagos

Golfclinic met Chantalle Lens in Algarve

Op zaterdag 28 maart 2020 vertrekt PGA Pro Chantalle Lens naar de Algarve samen met enthousiaste golfers.


Tijdens deze week heeft u 5 dagen waarvan u per dag 2 uur intensief les krijgt en u speelt ook 18-holes op 3 verschillende golfbanen.


Het Hotel Tivolo Lagos is gelegen in het gezellige, historische centrum van Lagos. Vlakbij de 3 golfbanen en op slechts 50 minuten rijden van de luchthaven van Faro. 


Deze golfclinic is inclusief:


* Retourvluchten naar Faro
* Luchthavenbelasting
* Golftas van max. 15kg gaat gratis mee
* Huurauto inclusief Afkoop Eigen Risiko
* Verblijf in een 2-persoonskamer voor 7 nachten
* Verzorging is op basis van halfpension ( 7x ontbijt en 5x diner)
* 5 lesdagen, van 2 uur per dag
* 5 greenfees op 3 verschillende golfbanen
* Professionele begeleiding van PGA Pro Chantalle LensSelecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

2 persoonskamer is niet meer beschikbaar voor de gekozen reisduur, vertrekperiode of reisgezelschap.

Kies hierboven een andere datum of een ander kamertype


Ligging

Ligging

Het Hotel Tivolo Lagos is gelegen in het gezellige, historische centrum van Lagos. Vlakbij de 3 golfbanen en op slechts 50 minuten rijden van de luchthaven van Faro.

Het vervoer naar het hotel en de golfbanen is met een huurauto.Golfclinic

Golfclinic

Onder de bezielende leiding van de PGA Pro Chantalle zult u gedurende 5 dagen niet alleen maar les hebben inclusief de drivingrangeballen maar ook speelt u die dagen 18-holes op de 3 prachtige golfbanen van GC Onyra Palmares, GC Boavista en GC Espiche.

De overige dagen heeft u ter eigen invulling.

Bezoek bijvoorbeeld Monchique of maak een uitstapje naar Faro, de hoofdstad van de Algarve.
Maar u heeft ook een heerlijk strand vlakbij!


Faciliteiten

FaciliteitenHet hotel beschikt over vele faciliteiten waaronder een zwembad, binnenbad, bar, 24-uursreceptie, restaurant en gratis WiFi.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 030 – 65 921 60. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel