België Vlaams-Brabant Leuven

Martin's Klooster Hotel 1N/2GF in Leuven

Het Martin's Klooster hotel ligt in het oude stadscentrum van Leuven, verscholen in een knik van een flatteus kasseistraatje. Op slechts 2 minuten lopen vindt u de Oude Markt, waar zich verschillende cafés en restaurants bevinden. 

Het pand werd voor de Augustijnen verbouwd tot klooster en diende onder andere als rustplaats voor de pelgrims die op weg waren naar Santiago de Compostella, maar ook als ziekenhuis. Tegenwoordig is er een 4-sterren hotel gevestigd in het voormalige klooster, waar u heerlijk kunt overnachten.

Wij bieden u dit historische hotel aan in combinatie met 2 mooie golfbanen van België!


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

Prijzen en beschikbaarheid

De genoemde prijzen zijn (gemiddeld) per persoon en op basis van Logies/ontbijt,.
ReisduurKamerma
29/03
di
30/03
wo
31/03
do
01/04
vr
02/04
za
03/04
zo
04/04
2 dagen / 1 nacht
Eigen vervoer
2 persoonskamer199,00 219,00 219,00 219,00


Ligging

Ligging

Leuven is de hoofdstad van Vlaams-Brabant en tevens de oudste universiteitsstad van België. Het Martin’s Klooster hotel ligt midden in het centrum van Leuven, waardoor u de meeste bezienswaardigheden te voet kunt bereiken. Op de Grote Markt vindt u bijvoorbeeld het gotische stadhuis, wat misschien wel het meest kostbaarste gebouw van België is.

Andere bezienswaardigheden die u in Leuven en omgeving vindt zijn het Arenbergkasteel, het Ladeuzeplein (grootste plein in Leuven) en de collegiale Sint-Pieterskerk. Deze voormalig romaanse kerk is sinds de 15e eeuw een rooms-katholieke kerk in Brabantse hooggotiek.

Natuurlijk kunt u in Leuven ook gezellig winkelen. In de Diestsestraat en Bondgenotenlaan vindt u bijvoorbeeld diverse boetiekjes en winkels, waar u altijd wel iets leuks zult vinden.


Faciliteiten

Faciliteiten

In het hotel kunt u de dag goed beginnen in de ontbijtruimte met een uitgebreid ontbijt (uitzicht op de binnentuin, met putting green!). En voor een lekker drankje kunt u terecht in de gezellige loungebar van het hotel.

Het hotel beschikt daarnaast ook over:

 • Receptie
 • Bagageopslag
 • Lift
 • Parkeerplaatsen (tegen betaling)
 • Rookvrije ruimtes (openbaar en privé)
 • Airconditioning
 • Gratis Wi-Fi
 • Terras
 • Roomservice
 • Wasserij
 • Stomerij


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel