Portugal Porto & Noord Portugal Vila Real

Langs verborgen schatten van de Douro.

Een 8-daagse kleinschalige groepsreis in authentiek Noord-Portugal.

LANGS VERBORGEN SCHATTEN IN EN ROND HET DOURO GEBIED

Het enige portwijngebied ter wereld!

Vertrekdata in 2021
De heen- en terugreisdag is op zaterdag.

U vertrekt op:

24 april  Geen plaats meer

29 mei  Beperkt plaats

10 juli   Beperkt plaats

4 september   Geen plaats meer

11 september   Beperkt plaats

 

Minimum aantal deelnemers: 6 personen
Maximum aantal deelnemers: 8 personen


Wij willen u erop wijzen dat een verlenging van enkele dagen in Porto ook tot de mogelijkheden behoren. Voor informatie en prijs, vraag onze reisspecialist 


A. Porto

B. Vila Real

C. Pinhão

D. Peso da Régua

E. Lamego

F. Porto


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

2 persoonskamer is niet meer beschikbaar voor de gekozen reisduur, vertrekperiode of reisgezelschap.

Kies hierboven een andere datum of een ander kamertype


Dag 1

Dag 1

Aankomst in Porto.


U wordt opgehaald van het vliegveld en per minibus naar het hotel Miracorgo in Vila Real gebracht. Afhankelijk van de aankomsttijd is er  gelegenheid om zelf het centrum te verkennen en wordt er een informatiebijeenkomst gehouden op deze avond of op dag 2 na het ontbijt. 


Dag 2

Dag 2

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een tour door de stad Vila Real.
Te voet zullen wij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad aandoen. Vervolgens vertrekken we naar “Casa de Mateus”, bekend van de ‘Mateus Rosé wijn’, waar u een Nederlandstalige rondleiding door het landhuis krijgt en de omliggende tuin kunt bekijken voordat we gaan lunchen in een authentiek restaurant waar lokale gerechten geserveerd worden.
Na de lunch gaan we naar een prachtig uitzichtpunt over de Douro vallei – Werelderfgoed van de Unesco -  en de stuwdam bij Régua.
Daarna bezoeken we een Quinta waar u een rondleiding krijgt door de wijnkelder, gevolgd door een proeverij.
Vrije avondmaaltijd.Dag 3

Dag 3

Deze dag staat in het teken van de Douro – dé beroemde Port streek.
We reizen per trein naar een schitterende, afgelegen, plek aan de rivier, midden tussen de heuvels met wijngaarden van de bekendste porthuizen.
Na de lunch in een traditioneel restaurant, maken we een boottocht over de rivier. Wij komen dan aan in het sfeervolle stadje Pinhão, hier kunt u genieten van de omgeving in het hart van het Douro gebied voordat we de trein terug nemen en naar het hotel terugkeren.

Dag 4

Dag 4

We staan vroeg op om een wandeling te gaan maken door het prachtige natuurgebied Serra do Alvão.
Onder begeleiding loopt u door het berglandschap waarin stenen, bos en riviertjes elkaar afwisselen.
Na even bijgekomen te zijn van de wandeling bezoeken het hoogstgelegen dorp van het gebergte. Niet ver van dit typische dorpje zullen we stoppen voor een picknick in de vrije natuur, met producten uit de streek!
De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de grootste waterval van het gebied.
Vrije avondmaaltijd. 


Dag 5

We vertrekken uit ons hotel in Vila Real.
Na een korte rondleiding door Régua heeft u deze ochtend de tijd om deze mooie stad aan de Douro nader te verkennen (inbegrepen bezoek aan Museum van de Douro).
Na de lunch (op eigen gelegenheid) gaan we gezamenlijk naar een uitkijkpunt waar u al een blik kunt werpen op de stad waar we vandaag heen gaan: Lamego en spectaculair uitzicht heeft op omliggende steden. Na aankomst in Lamego brengen we u eerst naar uw overnachtingsplaats (een kleinschalige traditionele Quinta met mooie faciliteiten waar u geheel tot rust kunt komen) waar u de komende dagen zult verblijven en vervolgens maken we een wandeling langs de hoogtepunten van de stad.
We dineren gezamenlijk in Lamego.
 
Dag 6

Dag 6

Vandaag nemen we u mee naar een aantal unieke en historische dorpen en plaatsen in de buurt van Lamego, waar de geschiedenis van de streek tot leven komt.
We gaan eerst naar een dorp waar de enige versterkte brug van Portugal staat met een toren erbij, vervolgens krijgt u een rondleiding door de fabriek en wijnkelder van de meest belangrijke Espumante uit Portugal, uiteraard kunnen we hier een glaasje van proeven.
Daarna gaan we door naar een plaats waar restanten van een oude joodse wijk bewaard zijn gebleven en aansluitend lunchen we in een restaurant met typische streekgerechten. Deze middag brengen we een bezoek aan de ruïnes van een historisch kloostercomplex en het daarbij gelegen dorp.
Hierna brengen we u terug naar uw Quinta.


Dag 7

Dag 7

Deze laatste dag voor vertrek kunt u geheel naar eigen voorkeur invullen in en rond Lamego, uiteraard kunt u ook gebruik maken van het zwembad of andere faciliteiten van Quinta da Timpeira.
’s Avonds sluiten we de reis af met een gezamenlijk diner.  


Dag 8

Dag 8

Vertrek uit Lamego. Transfer naar de luchthaven van Porto voor de terugreis.

Indien u uw rondreis zou willen verlengen, dient u dit bij boeking aan te geven. Wij kunnen op basis van uw wensen een Op Maat gemaakte verlenging realiseren.


In overleg is het mogelijk om met een kleine groep op een andere, overeen te komen datum te reizen


Vertrekdata

Vertrekdata

Vertrekdata 2021

24 / 04 / 2021
29 / 05 / 2021
10 / 07 / 2021
04 / 09 / 2021


Voorwaarden

Voorwaarden

Minimum aantal deelnemers: 6 personen
Maximum aantal deelnemers: 8 personen


Inbegrepen
* Vliegretour diverse luchthavens – Porto           
* Transfer Porto – Vila Real & Transfer Lamego – Porto
* Vervoer naar alle vermelde plekken in programma
* 4 overnachtingen in 4* Hotel Miracorgo en 3 overnachtingen in Quinta da Timpeira
* Halfpension (Inbegrepen lunches en diners zijn complete maaltijden, van voorgerecht tot nagerecht, inclusief dranken en koffie)
* 5 x Entreegeld
* Compleet verzorgde dag met treinreis en boottocht
* In programma vermelde wandeltocht in natuurpark
* Nederlandstalige begeleiding en uitleg gedurende het gehele programma.


Niet inbegrepen                                        
* Reis- en annuleringsverzekering                                 
* Lunches en diners op niet genoemde dagen             
* Fooien en uitgaven van persoonlijke aard

Eventuele verlenging in Porto is op aanvraag mogelijk.Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel