Tsjechië West Bohemen Pilzen

Golfhotel Greensgate 7N/5GF

+

AANBIEDING: GOLFWEEK IN TSJECHIË

Op slechts 15 minuten van de stad Pilsen, bij het dorpje Dýšina, ligt een prachtig hotel in het Greensgate Golf & Leisure Resort.


Gedurende deze golfreis zult u 7 nachten in een 2-persoonskamer verblijven, op basis van logies/ontbijt. Bovendien bieden wij onze gasten een gratis buggy (per 2 personen) aan, voor de 5 greenfees op de golfbaan van Pilsen.


Boek nu vanaf € 609, - per persoon!


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

Prijzen en beschikbaarheid

De genoemde prijzen zijn (gemiddeld) per persoon en op basis van Logies/ontbijt, inclusief verplichte toeslagen.
ReisduurKamerma
29/03
di
30/03
wo
31/03
do
01/04
vr
02/04
za
03/04
zo
04/04
8 dagen / 7 nachten
Eigen vervoer
2 persoonskamer609,00 609,00 609,00 609,00


Ligging

LiggingEven buiten de stad Pilsen, bij het dorpje Dýšina, ligt Golf Park Pilsen.

Pilsen is een stad in de regio West Bohemen. De historische binnenstad van Pilsen is vrij compact met centraal in het centrum gelegen het plein Náměstí Republiky.

Natuurlijk kunt u Pilsen niet verlaten zonder een glas pils gedronken te hebben. Pils is namelijk in 1842 voor het eerst in deze stad gebrouwen.

Tevens kunt u een leuk dagtripje maken naar de hoofdstad van Tsjechië, Praag.


Golfbaan

GolfbaanTe midden van de prachtige natuur vindt u een 18-holes, Par 72 golfbaan, welke beschikt over vele hoogteverschillen.

Het golfcomplex van Pilzen biedt u daarnaast een receptie, golfwinkel en een uitstekend restaurant met prima keuken en een heerlijk buitenterras aan.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel