Tsjechië West Bohemen Pilzen

Golfhotel Greensgate 5N/3GF

+

Boek nu een golftrip van 6 dagen, inclusief 3 greenfees, vanaf € 445, - per persoon!


Tijdens deze golfreis verblijft u in 2-persoonskamer, op basis van logies/ontbijt, in hotel Greensgate Golf & Leisure Resort . Dit prachtige hotel is rustig gelegen bij het dorpje Dýšina, op slechts 15 minuten rijden van de stad Pilsen.


Tevens bieden wij onze gasten een gratis buggy (per 2 personen) aan, voor de 3 greenfees op de aantrekkelijke en afwisselende golfbaan van Pilsen.


Bekijk deze film voor een goede indruk. 

http://www.youtube.com/watch?v=GRep1_KX8ak&feature=player_embedded


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

Prijzen en beschikbaarheid

De genoemde prijzen zijn (gemiddeld) per persoon en op basis van Logies/ontbijt, inclusief verplichte toeslagen.
ReisduurKamerma
29/03
di
30/03
wo
31/03
do
01/04
vr
02/04
za
03/04
zo
04/04
6 dagen / 5 nachten
Eigen vervoer
2 kamerappartement445,00 445,00 445,00 445,00


Ligging

LiggingOp ruim 740 km van Utrecht, even buiten de bierstad Pilsen, ligt het prachtige Golf Park Pilsen.

De stad Pilsen bereikt u binnen 15 minuten rijden en is vooral bekend van de pils (bier).

Tevens is de hoofdstad Praag zeker een bezoek waard. Praag ligt aan de rivier de Moldau en wordt gezien als één van de mooiste steden van Europa. Het historische centrum van de stad staat daarnaast op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.


Golfbaan

GolfbaanHet golfcomplex van Pilsen biedt u een 18-holes, Par 72 baan aan met een enorme afwisseling te midden van de prachtige natuur.

Door de vele hoogteverschillen bieden wij u deze golfbaan inclusief buggy aan.

Naast de receptie en een golfwinkel heeft u tevens de beschikking over een uitstekend restaurant met prima keuken en een heerlijk buitenterras.

De golfbaan van Pilsen is diverse keren onderscheiden. In 2008 als ‘Beste Golfbaan van Tsjechië’ en in 2009 voor de ‘Beste Service’.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel