Groot-Brittanië Schotland Edinburgh

Duck's at Kilspindie House 3N/3GF in East Lothian

Gelegen te midden van 21 golfbanen in de regio East Lothian, ligt het gastvrije familiehotel Duck’s at Kilspindie House. Dit hotel is gevestigd in een gebouw uit de 16de eeuw en beschikt over een uitstekend restaurant.

Vanaf het hotel bereikt u gemakkelijk de diverse golfbanen en stranden in de omgeving.

Boek nu en geniet van een heerlijke golfvakantie in het prachtige Schotland!

Tegen de beste tarieven bieden wij u de vluchten, een huurauto en ferrymogelijkheden aan.


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

2 persoonskamer is niet meer beschikbaar voor de gekozen reisduur, vertrekperiode of reisgezelschap.

Kies hierboven een andere datum of een ander kamertype


Ligging

LiggingHet kleinschalige hotel Duck’s at Kilspindie House ligt aan de kust, in het dorp Aberlady.

Aberlady wordt omgeven door verschillende, bekende golfbanen, waaronder Kilspindie en Craigielaw. Andere recreatiemogelijkheden in de prachtige omgeving van het hotel zijn vissen en paardrijden.

Tevens vindt u op ± 30 minuten rijden de hoofdstad van Schotland, Edinburgh. Deze stad is zeker een bezoek waard en in het bijzonder het Edinburgh Castle, welke is gebouwd op een vulkanische rots.


Faciliteiten

FaciliteitenHet Duck’s at Kilspindie House biedt twee aparte eetgelegenheden.

  • Restaurant Duck’s, een intiem restaurant met slechts tien tafels en een gezellige open haard. (één van de beste restaurants in East Lothian)
  • Donald’s Bar Bistro, serveert een bar/bistro menu en beschikt over echte ales (bieren), whisky’s en een uitgebreide wijnkaart.

Het hotel beschikt daarnaast over de volgende faciliteiten:

  • Receptie
  • Bagageopslag
  • Ontbijtzaal
  • TV kamer
  • Wasservice
  • Terras
  • Gratis Wi-Fi


Verzorging

VerzorgingWij bieden u deze reis aan op basis van logies/ontbijt.

Verblijft u liever op basis van halfpension? Dat is natuurlijk ook mogelijk!


Golfbanen

GolfbanenWij bieden u deze golfreis aan in combinatie met 3 greenfees op o.a. de golfbanen van Kilspindie, Gullane 2 en Whitekirk.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 030 – 65 921 60. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel