Duitsland Osnabrückerland Tecklenburg (D)

Jachtslot Habichtswald 1N/2GF nabij Tecklenburg

ROMANTISCHE  GOLFAANBIEDING!

Jachtslot Habichtswald in Tecklenburg ligt aan de uitlopers van het Teutoburger Wald en biedt u de mogelijkheid om te overnachten in een historische omgeving.

Tijdens uw verblijf zult u twee keer spelen op de golfbaan van Habichtswald. Deze baan ligt op een heuvelachtig terrein en biedt u hierdoor een zeer gevarieerde spelomgeving.

Boek nu vanaf € 134, - per persoon!

Deze golfreis is inclusief:

  • 1 Overnachting met uitgebreid ontbijt
  • 2 Greenfees


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

Prijzen en beschikbaarheid

De genoemde prijzen zijn (gemiddeld) per persoon en op basis van Logies/ontbijt, inclusief verplichte toeslagen.
ReisduurKamerma
01/03
di
02/03
wo
03/03
do
04/03
vr
05/03
za
06/03
zo
07/03
2 dagen / 1 nacht
Eigen vervoer
2 persoonskamer154,00 154,00 164,00 164,00 164,00 164,00


Ligging

Ligging

Het in 1641 gebouwde Jachtslot Habichtswald is te vinden aan de rand van het Teutoburger Wald, in de plaats Tecklenburg. Op 20 minuten rijden van het hotel vindt u de boeiende stad Osnabrück en op slechts 3 minuten vindt u de uitdagende 18-holes golfbaan van Habichtswald.

Door de bijzonder mooie ligging aan de westelijke uitlopers van het Teutoburger Wald resulteert dit in zeer goede omstandigheden voor wandelaars en fietsers. Het stadje Tecklenburg heeft een schilderachtig, middeleeuws centrum met veel vakwerkhuizen en is tevens een bezoek waard.


Faciliteiten

FaciliteitenNaast het imposante hoofdgebouw met voortreffelijk restaurant, een bar, terras én Biergarten, heeft het complex een aantal bijgebouwen.

Waar vroeger de koetsen en paarden stonden zijn nu, door een perfecte metamorfose, een aantal ruime en comfortabele kamers gebouwd. Tevens beschikt het hotel over een luxe suite.Golfbaan

GolfbaanGolfbaan Habichtswald is een baan waar zowel een beginnende als ervaren golfer goed terecht kan. Het is een uitdagende golfbaan door onder andere hoogteverschillen en afwisseling van bos en weide.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel