België Waals-Brabant Brussel

Martin's Grand hotel Waterloo 1N/2GF

Het Martin's Grand hotel Waterloo, gelegen in het hartje van Waals-Brabant, was oorspronkelijk een suikerfabriek in neoklassieke stijl, welke halverwege de 19e eeuw werd gebouwd. Het volledige gebouw onderging een aantal restauraties, waardoor er in september 1992 een modern, comfortabel en rijk uitgerust 4-sterren hotel zijn deuren opende.

Op slechts 20 minuten rijden van het hotel vindt u de hoofdstad van België, Brussel. Deze gezellige en levendige stad staat bij de meeste mensen bekend vanwege het standbeeld van Manneken Pis.

U verblijft 1 nacht in dit heerlijke hotel en kunt de volgende morgen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Tevens is deze reis inclusief 2 greenfees op verschillende golfbanen in de directe omgeving.


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Standaard tarief
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

Prijzen en beschikbaarheid

De genoemde prijzen zijn (gemiddeld) per persoon en op basis van Logies/ontbijt, inclusief verplichte toeslagen.
ReisduurKamerma
29/03
di
30/03
wo
31/03
do
01/04
vr
02/04
za
03/04
zo
04/04
2 dagen / 1 nacht
Eigen vervoer
2 persoonskamer211,50 231,50 231,50 231,50


Ligging

Ligging
Het Martin’s Grand Hotel Waterloo is gelegen in het hartje van Waals-Brabant. De omgeving leent zich uitstekend voor recreatie, ontspanning en verschillende uitstapjes. Breng eens een bezoek aan Butte du Lion (leeuw van Waterloo). Dit herdenkingsmonument voor de Slag bij Waterloo staat op een 45 meter hoge heuvel, waarvan u een goed uitzicht heeft over het intact gebleven slagveld.

Tevens vindt u in de buurt het Zoniënwoud. Dit woud ligt nabij het slagveld van Waterloo en vormt dan ook een uitstekend vertrekpunt voor een volledig bezoek aan de belangrijkste historische bezienswaardigheden uit de streek.

Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan de hoofdstad Brussel. Deze stad vindt u op slechts 20 minuten rijden van het hotel.Faciliteiten

Martin’s Grand Hotel Waterloo beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een fitnessruimte die 24h toegankelijk is tijdens uw verblijf.

Het hotel beschikt daarnaast ook over:

 • Receptie
 • Bagageopslag
 • Lift
 • Parkeerplaatsen
 • Rookvrije ruimtes (openbaar en privé)
 • Airconditioning
 • Gratis Wi-Fi
 • Bar ‘Le Club’
 • Restaurant ‘La Sucrerie’
 • Terras
 • Roomservice
 • Kranten
 • Wasserij
 • Strijkservice
 • Stomerij
 • Voorzieningen voor gehandicapten


Verzorging

In hotel Martin’s Grand Hotel Waterloo verblijft u op basis van logies/ontbijt.


Golfarrangement

GolfarrangementU kiest zelf uw aankomstdag, overnacht in het uitstekende 4-sterren hotel, met wellicht een heerlijk diner in het uitmuntende restaurant ‘La Sucrerie’ (reserveren is noodzakelijk!). De volgende ochtend heeft u, na een uitgebreid ontbijtbuffet, de eerste greenfee.

MARTIN’S GOLF PASS, met keuze uit Golf de Pierpont, Golf Club de Louvain-la-Neuve, Golf Château de la Bawette, Golf Club Enghien, Golf Club de Mont Garni, Golf de L'Empereur, Golf Club de Rigenée, Golf Club de Sept Fontaines, Golf Château de la Tournette, Golf Club d'Hulencourt, Royal Golf Bercuit, Winge Golf, Flanders Nippon Golf, Millennium, Brabantse golf, Golf Het Rijk van Margraten, Hoenshuis Golf & Country Club.

Gedurende uw verblijf heeft u 2 greenfees, waarvoor u kunt kiezen uit de volgende golfbanen van MARTIN’S GOLF PASS:
Golf course de L'Empereur (toeslag greenfee € 10, -)
Golf course de Rigenée (toeslag greenfee € 10, -)
Golf course Enghien
Golf course de Pierpont
Golf course de Sept Fontaines (toeslag greenfee € 10, -)
Golf course Chateau de la Tournette (toeslag greenfee € 15, -)
Golf course Château de la Bawette
Golf course de Louvain-La-Neuve
Golf course du Bercuit (toeslag greenfee € 25, -)
Golf course d'Hulencourt (2x 9-holes limited acces toeslag greenfee € 15, -)


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel