Cyprus Oost-kust Ayia Napa

Hotel Atlantica Aeneas Resort & Spa

Op ca. 2,5 km van het bruisende centrum van Ayia Napa ligt dit uitgestrekte, luxe hotelcomplex Atlantica Aeneas Resort & Spa.

Naast de ruimte en het groen valt het enorme zwembad op, met fonteinen, waterval en jacuzzi. Het bekende Nissi Beach ligt op ca. 100 meter.

 

Deze vakantiereis is inclusief , 

Belastingen, 

Accommodatie, 5 sterren

Verzorging, All Inclusive

Optioneel transfers of huurauto 

Hostess-service indien gewenst


Wij kunnen ook de meest gunstige vliegtickets voor u boeken, tegen een vergoeding van € 19,- per persoon.


Selecteer reisperiode en verzorging

Vertrekperiode:
Reisduur:
Kamertype 1
Verzorging:
Zoek beschikbaarheid

REISGEZELSCHAP

1  kamer
2  volwassene(n)
0  kind
0  baby
Wijzigen

Waarom reisgezelschap opgeven?

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Kamer 1 of appartement
Vanaf 18 jaar en ouder
Jonger dan 18 jaar
Extra kamer toevoegen

Familie suite landzicht is niet meer beschikbaar voor de gekozen reisduur, vertrekperiode of reisgezelschap.

Kies hierboven een andere datum of een ander kamertypeKamer

Kamer

De kamer is voorzien van airconditioning, TV, radio, telefoon, minibar, kluisje, haardroger, complete badkamer en een balkon, met of zonder zwembadzicht (tegen een toeslag).

Deze foto is een voorbeeld van een kamer.


Restaurant

Restaurant

Ontbijtbuffet, restaurant, buffetrestaurant, restaurant bij het zwembad, a-la-cartegerechten, bar, cocktailbar, 2 poolbars.


Faciliteiten

Faciliteiten

Kinderspeeltuin, kapsalon, shops, wasservice, roomservice (24u.), Wifi.


Maak een keuze uit deze prijstabel om een volledig prijsoverzicht te krijgen.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET BOEKEN

Stel u wilt met meerdere mensen op reis. U wilt bijvoorbeeld met 8 personen op vakantie, maar wilt een hotel boeken. Uw zoekopdracht geeft geen resultaat! Op dit moment is het slechts mogelijk om per kamer (max. 2 of 3 personen) of appartement (max. 2 tot 4 personen) on-line te boeken. U kunt nu het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen! U kunt ons ook gewoon bellen op 06-24103883. Wel zo gemakkelijk, wel zo snel!

Stel u wilt een Vaste Reis, van bv 1 week (7 Nachten) verlengen met 1 of meer dagen! Dat zal vaak geen resultaat weergeven. Kunt u daarom uw voorkeur niet boeken? Natuurlijk wel, nog niet on-line, maar wel door het offerteformulier in te vullen, waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt op een andere dag vertrekken dan dat aangegeven staat op de site! Zou u dan niet weg kunnen? Vaak zijn er meerdere mogelijkheden! Wij helpen u graag met uw voorkeuren! U kunt dan het beste het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

Stel u wilt een golfvakantie van 1 week boeken met 4 Green Fees! Maar ons aanbod is met slechts 3 Green Fees. Bent u dan gebonden aan slechts 3 Green Fees? Wij kunnen zonder veel extra moeite voor u een extra Green Fee reserveren! U kunt dan het offerteformulier invullen waarna wij binnen 24-uur u een passend voorstel zullen mailen!

© 2016 Choice Travel