Sri Lanka

De tropische Parel in de Indische Oceaan op slecht 10 uur vliegen.
Tegenwoordig is Sri Lanka een republiek, maar heel vroeger was het een Koninkrijk.
Het eiland, vroeger ook bekend als Ceylon, is overheerst geweest door de Engelsen, maar ook de Portugezen en de Nederlanders (VOC) hebben hun sporen duidelijk achtergelaten.

Na het einde van de burgeroorlog in 2009 is Sri Lanka druk bezig om welvarend te worden. Mede door de export van thee en toerisme is men op de goede weg.
Het eiland is groter dan Nederland, prachtig groen en erg afwisselingsrijk met bergen, lieflijke valleien en zandstranden.
De bevolking is bijzonder gastvrij en vele zijn de Engelse taal machtig. Dat maakt het contact met de lokale bevolking heel goed mogelijk.

Het eiland heeft een warm en vochtig klimaat, met prettige temperaturen langs de kust en wat kouder in het binnenland. Daarom wordt er voor ’s avonds wel een jasje geadviseerd.
Voor een bezoek aan één van de indrukwekkende tempels moet je wel je schoenen uitdoen en de schouders en knieën bedekken.

Choice Travel biedt een ruim aanbod van reizen en verblijf op Sri Lanka.
Het hoogtepunt is echter wel de Golfrondreis, waarbij u met een privé chauffeur/gids het eiland gaat ontdekken en hele bijzondere golfbanen gaat spelen.
Verlenging is mogelijk aan de kust of op de Malediven.

De vluchten kunnen wij ook voor u reserveren, tegen de beste tarieven en vluchttijden.

© 2016 Choice Travel